Bäst chans att vinna stort

shutterstock_262078844

Vilka spel och spelsätt ska du inrikta dig på om du vill öka dina chanser att faktiskt vinna?

Black Jack

Banken har inte så pass stor fördel när det kommer till Black Jack: oftast bara runt 1 %. Reglerna för hur banken ska agera skiftar från ställe till ställe, detta måste man kolla upp innan man väljer plats att spela på.

Sedan finns det utarbetade tekniker för hur man ska hantera en hand beroende på vad du och banken har för kort. Det finns strategibilder du kan försöka memorisera på nätet som säger när man borde lägga sig, dubbla insatsen, få ett nytt kort eller dela potten.

Slots

Det är ganska lätt att vinna småslantar på slots eller spelautomater, det är charmen med dem. Men att vinna stort kan vara desto svårare. Det är så många personer som spelare på dessa spelautomater att turen kan ligga gärna ligga på någon annans sida. Vill man ändå försöka ska man hitta spelautomaterna med progressiva jackpotts: de kan vara på flera miljoner och även om chansen är minimal, finns i alla fall chansen vilket är mer än man kan säga om många andra spelautomater.

Baccarat

Här har baken också väldigt liten fördel. Baccarat har så klart blivit känt genom James Bondfilmen Casino Royale där Bond och skurken tävlar mot varandra. Baccarat är inte tillgängligt överallt, trots enkla regler och lite högre chans till vinst är det inte ett superpopulärt spel. Men väl värt att prova om man önskar dryga ut månadens budget.