Speltips i mobilen

Vi är många sportentusiaster som älskar att njuta av allt som sporten har att erbjuda oss och något som har blivit riktigt stort är att spela på sport. Att spela på sport är socialt, underhållande och engagerande. Det finns många nämnvärda anledningar till varför sporten är så bra, vi kommer att nämna några i den följande artikeln och dessutom tipsar vi om vart du hittar de bästa speltipsen. 

Vi människor är en aning komplexa i synnerhet när det kommer till relationer med andra människor. Vi vill gärna flytta fokuset på andra än oss själva och kanske är det en stor anledning till att sporten har blivit ett sånt älskvärt segment hos nästan varenda svensk.

Sporten engagerar hela landet vilket gör det enkelt för oss att föra lättvindiga konversationer med ytligt bekanta på affären. Men sporten gör så mycket mer, den är föredömlig och bidrar i allra högsta grad till gemenskap.

Kanske ingår du redan i ett spelsällskap som träffas mellan varven, om inte så är det en rolig grej att göra tillsammans med sina vänner då och då. Spela tillsammans och ät en god bit mat medan ni inväntar spelresultaten, det passar bra att vara ett sällskap omkring 8-10 stycken. Gör det till en återkommande aktivitet så får ni struktur och möjlighet att planera era träffar noga. Ska du bjuda hem spelgänget så kan du hitta goda, enkla och lyxiga recept på Pinterest.se.

Gillar du att spela på sport så får du inte missa Spelbart podden som du hittar på 1X2.se, ta del av värdefulla speltips och en massa annat roligt för dig som är en riktig sportälskare. Du kan lyssna på podden från din mobil, iPad eller dator, ett avsnitt är ca 40 minuter långt vilket också är en utmärkt längd på en promenad. Ta på dig lurarna och sätt igång Spelbart så kommer det att göra promenerandet betydligt mycket roligare. Du som inte har lyssnat på den tidigare har ett välfyllt arkiv av tidigare sända poddar, även om speltipsen må vara inaktuella så är programledarna så pass underhållande och proffsiga att även gamla poddar är värda att lyssna på.